Kunstgras als oplossing voor de zomer!
ecrit le 05 August 2021

De zon speelt verstoppertje deze zomer! Maar geen paniek, zelfs met enkele straaltjes zonneschijn kan jij van een vakantie in eigen tuin genieten. Kan je terras een boost gebruiken? Op zoek naar een onkruidvrij, maar toch mooi groen gazon? Ontdek hoe je je buitenruimte kan upgraden zodat je er deze en nog vele toekomstige zomers van kan genieten!

Kunstgras: dé oplossing.
Ons kunstgras is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Voor een tuin waarin veel gespeeld wordt stellen we een speciaal speelgras voor. Dat voelt lekker zacht aan én is extra stevig. Bovendien is het nauwelijks te onderscheiden van echt gras.

Kunstgras kan praktisch overal geplaatst worden. In de tuin waar weinig zon komt, maar ook bijvoorbeeld op een terras of balkon. Maak een heerlijk buitenplekje zonder ingewikkelde installatie. Bestel je kunstgras online, snij de matten op maat en klaar! Zorg wel voor een goede ondergrond, zodat de grasmat zo gelijk mogelijk ligt. 

Kunstgras is duurder dan graszaad, maar in tegenstelling tot graszaad is er geen kans op onkruid en hoef je later ook geen plekken opnieuw in te zaaien. De prijs per vierkante meter over de gehele levensduur van de grasmat is ineens een stuk lager! Hou bovendien onze aanbiedingen in de gaten, zodat je steeds maximaal profiteert!